Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/bloggeri/public_html/wp-content/themes/magpress/ocmx/theme-setup/setup.php on line 144

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/bloggeri/public_html/wp-content/themes/magpress/ocmx/theme-setup/setup.php on line 144

Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/bloggeri/public_html/wp-content/themes/magpress/ocmx/theme-setup/setup.php on line 148

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/bloggeri/public_html/wp-content/themes/magpress/ocmx/theme-setup/setup.php on line 148
Bloggeri | bloggerilaschimb.ro

Bloggeri

shutterstock_62800846

Sibienii şi medieşenii (Ediţia a II-a, 6 aprilie 2012)

 

Tudor Şt. Popa

Blog  Facebook  Twitter

Născut prin comunism şi crescut prin Sibiu, educat prin şcoli şi învăţat prin lume, iubesc să călătoresc şi să mă aventurez în viaţă urmărind lucruri ce merită. Scriu la www.CeMerita.ro din 2008 şi mă mândresc că îmi pot duce la capăt proiectele sociale cu ajutorul blogului. Când nu sunt online sunt arhitect.

 

 

 

 

Diana Ribana

Blog  Facebook  Twitter

Tânăr designer vestimentar, am plecat la drum pe cărarea celor ce transformă viaţa în ceva frumos şi colorat. Mă pot descrie ca fiind un curcubeu pentru că sunt o fire veselă şi plină de nuanţe de culoare. Sunt un om foarte optimist şi sociabil, ador să-mi fac mulţi prieteni şi trăiesc pentru fericirea celor care cumpără creaţiile Diana-Ribana. Nu mă deranjaţi dimineaţa pentru că îmi verific Facebook-ul.

 

 

 

 

 

 

Feri Teglaș

Blog  Facebook  Twitter

28 de ani, din Mediaş – centrul universului – pasionat de marketing, comunicare, folk şi natură. Scriu de când mă ştiu, începând de la maşina de scris din biroul mamei, unde am învăţat  “să scriu repede”, acum vreo 20 de ani. ONG-ist convins, voluntar în vreo 3 organizaţii de mediu, cultură si turism.

 

 

 

 

 

 

Rareş Hudea

Blog  Facebook  Twitter

Medieşan din 1980, sibian din 2000. Sunt programator/inginer de profesie, freelancer, de vreun an jumate – doi am început să activez pe mediul online (de fapt, reactivez, prima dată lucrând cu doi prieteni la fan-zine-ul “Jucaushii” în 2000-2003). Sunt fumător de pipă, alergător montan, ascultător de rock şi cititor de SF, istorie, etc.

 

 

 

 

 

 

Mircea Hodârnău

Blog  Facebook  Twitter

După aproape 20 de ani de radio m-am apucat şi de blogging. Când nu sunt la radio, scriu pe blog ceea ce cred că ar interesa pe cineva. Timp de 3 ani, blogul meu a fost premiat la „Mediaş Blog Awards”, în cadrul categoriei  news blog.  Ce urmează vom vedea şi veţi citi pe Mediaş News Blog.
 

 

 

 

 

 

 

Braşovenii (Ediţia a II-a, 6 aprilie 2012)

 

Ovidiu Eftimie

Blog  Facebook  Twitter

Ovidiu Eftimie, jurnalist şi blogger braşovean. Despre activitatea online se poate citi aici:  http://eftimie.net/about/.

 

 

 

 

 

 

 

Alex Trofim

Blog  Facebook  Twitter

Sunt pasionat la maxim de reţele sociale, comunităţi, marketing viral şi marketing online iar uneori fac graphic design.

Sunt un early-adopter, îmi plac chestiile noi, maşinile, viteza şi mersul de-a latu’. Folosesc netul cam 16 ore/zi, indiferent unde mă aflu. Apreciez un sfat şi ţin cont de criticile argumentate. Mă implic în diferite acţiuni, iar despre ideile mele se zice că sunt geniale.

 

 

 

 

 

Ovidiu Aron

Blog  Facebook  Twitter

Pasionat de Drept, nu neapărat de dreptate.Visător înrăit. Viitor procuror (sper). Ai întrebări? Eu am răspunsuri. Dacă ai nevoie de o părere referitor  la o problemă juridică, pot să te ajut  în limita cunoștințelor mele, deci nu ofer răspunsuri profesionale. Pune-mă la încercare! 😀

 

 

 

 

 

 

Manuel Cheta

Blog  Facebook  Twitter

Mă îndrept ușor către 30 de ani și îmi plac tehnologia și internetul. Din 2010 am blog unde scriu despre ceea ce îmi place și caut să strâng cât mai multă cultură generală pe el. Fost muncitor la stat, prefer mediul dinamic și schimbător de la privat. Actualmente sunt angajat ca suport tehnic în domeniul e-commerce. Când nu caut subiecte pentru blog, citesc câte ceva din cărțile preferate (ex: Triburile, de Seth Godin sau The Master Switch, de Tim Wu).

 

 

 

 

 

Daniel Urda

Blog  Facebook  Twitter

Numele meu este Daniel Urda şi sunt din Braşov. Blogger din 2008, deşi nu prea mă consider asta, scriu pe blogul personal danielurda.ro, şi din când în când, pe prinbrasov.com şi cerecomand.ro. Pasiuni am foarte multe, blogging-ul este doar una dintre ele. Îmi place la nebunie să învăţ lucruri noi şi sunt mereu în căutare de noi proiecte/experienţe/trăiri/sentimente/provocări.

 

 

 

 

 

 

 

Clujenii (Ediţia I, 16 martie 2012)

 

Oana Olaru-Zăinescu

Blog   Facebook   Twitter

No serus! Mă numesc Oana Olaru-Zăinescu şi sunt art director. Din liceu ştiam că vreau şi că voi lucra în publicitate. Bine, în acelaşi timp doream să mă fac actriţă, da’ tata mi-o zis că din actorie nu se câştigă bani (pe atunci nu era Acasă TV). Am devenit blogger de ceva vreme şi pe zaineasca.ro îmi expun inepţiile şi mă laud cu portofoliul. Sunt empatică şi jinduitoare sporadic.

 

 

 

 

 

 

 

Robert Katai

Blog  Facebook  Twitter

Sunt blogger pe www.katairobi.net cu sânge de român şi un strop de ungur ce s-a născut în Oradea şi din 2010 s-a mutat în Cluj-Napoca. Lucrez în domeniul de marketing şi când nu fac asta, scriu despre marketing şi gândurile mele personale transpuse în categoria de kataisme. Momentul preferat al zilei e dimineaţa când împreună cu o cafea mare cu lapte mă pierd în această minunată lume numită internetul. Ultimul proiect de care sunt mândru e blogul de nuntă pe care scriu împreună cu logodnica mea Diana, www.nuntăcolorată.ro

 

 

 

 

 

Bogdan Beşliu

Blog  Facebook  Twitter

Mama mi-a spus de mic Bogdan. Ca în buletin. Am vrut să fiu ziarist, dar în România nu te angajează nimeni să scrii despre filme şi mâncare. Aşa că am început să colind festivaluri de film şi bucătării ca să am ce scrie pe blog. În rest mă preocupă oamenii. Nu ca sociolog, ci ca prieteni.

 

 

 

 

 

 

 

Mirona Pascu

Blog  Facebook  Twitter

Energică din ’90, cântăreaţă şi bloggeriţă din 2008, jurnalistă în devenire. Tânără. Sunt dependentă de cafea, de prieteni şi de muzică bună. Sunt gemeni şi suntem mândre de asta! Iubesc lucrurile nonconformiste. Nu suport linguşeala (indiferent cui îi este direcţionată). Îmi plac gadget-urile şi să personalizez orice obiect deţin. Îmi place să călătoresc. Ador să cânt. Nu ţin minte feţele noi. Insistă puţin! :) Şi nu în ultimul rând, îmi plac propoziţiile scurte! True story!

 

 

 

 

 

Dan Ciulea

Blog  Facebook  Twitter

Gânduri fără diacritice… asta scriu eu pe blog, din 2008. Adică tot ce-mi trece prin cap, câteodată fără să le gândesc, de aici şi atribuirea de adjective de la arogant, până la drăgulaş. În timpul liber mă împart între viaţa mea (aka buburuza) şi restul vieţii mele. :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Timişorenii (Ediţia I, 16 martie 2012)

 

Ovidiu Sîrb

Blog   Facebook  Twitter

“Mă numesc Ovidiu iar hobby-urile mele sunt muzica, dansul şi călătoriile”. Blogger pe sirb.net din 2007, sub pseudonim pe diverse platforme din 2004, iubesc brandurile beroase, tehnologia, Internetul, muzica live şi carnea de porc. Nicidecum “expert” sau “guru”, mă consider un mic “Social Media Rockstar”, lucru verificabil de cel puţin încă o persoană. De asemenea, glumesc mult în legătură cu nişte chestii pe care ceilalți le iau mult mai în serios decât ar trebui. Cânt.

 

 

 

 

 

Corina Săftescu

Blog  Facebook  Twitter

Licenţiată în ştiinţele comunicării, fascinată de cuvinte şi oameni, încerc să menţin un echilibru între experienţa de a preda cum să comunici şi cea de a face pe comunicatorul în mediul ONG-istic sau comercial. Scriu întotdeauna cu drag, vorbesc repede și râd mult.

 

 

 

 

 

 

 

Daniel Sima

Blog  Facebook  Twitter

Pasionat de marketing și interesat de social media. Tot timpul grăbit și frustrat că ziua nu are măcar 50 de ore. Are un blog pe care tot timpul promite că scrie mai mult și mai personal. Ciripește, zice el, chestii mișto și interesante.

 

 

 

 

 

 

 

Alex Gheorghiţan

Blog  Facebook  Twitter

Alexandru Gheorghițan, sau Alex, așa cum îmi spune lumea. Am 20 de ani, deci încă (foarte) tânăr. Ca orice om – visez să ajung undeva departe, cu diferența că eu chiar o să reușesc. Student în anul 2 la economie în Timișoara, secția informatică economică. Pe internet umblu de când aveam 13 ani (’04), iar pe bloguri scriu de 3-4 ani.

 

 

 

 

 

 

 

Richie Marius Ilie

Blog  Facebook  Twitter

Timişorean de 33 de ani, blogger de 5, cinevorator de 3. Apreciez cuvintele, cărţile, filmele, femeile, muzica şi berea la halbă. Adică tot ce ţine de cultura înaltă. Fire idealistă, voit nonconformist şi încă destul de optimist, scriu pentru a-mi relaxa neuronii. În blogosferă joc la categoria desktop ninja: prezent, dar greu depistabil. Autor al Richie’s Day, conduc destinele Marelui Ecran şi, ocazional, moderez comunitatea de bloggeri TM99Blog.

9 Comments

Leave a Comment

Posting your comment...

Subscribe to these comments via email

http://bloggerilaschimb.ro/wp-content/themes/magpress